ArtRock.pl - Progressive & Art Rock w sieci!
Ten serwis korzysta z plików Cookies i podobnych technologii. Dowiedz się więcej » | zamknij
 

Aktualności

01.06.2022 22:10 - Mariusz Danielak

Leash Eye: teledysk do utworu "Step On It"

Leash Eye: teledysk do utworu

Zespół Leash Eye zaprezentował teledysk do utworu "Step On It". Pochodzi z piątej płyty studyjnej, zatytułowanej "Busy Night, Hazy Days" na której znalazło się dziewięć utworów. Płytę zarejestrowano w warszawskim "Santa Studio". Klip zrealizował Sebastian Czerwiński.

Lista utworów:

1. Betting On One Horse
2. Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
3. ... Of The Night
4. Electric Suns
5. Stay Down
6. No Time To Take It Easy
7. Step On It
8. F.D.T.D
9. Some Kind Of Rookie

Dyskografia:

V.E.N.I. (2009)
From Hell To Wyoming (single, 2010)
V.I.D.I. (2011)
Hard Trucking Rock' (2013)
Blues, Brawls & Beverages (2019)
Last Call (single, 2020)

Bandcamp leasheye.bandcamp.com
Facebook facebook.com/leasheye
Youtube youtube.com/user/leasheye
Instagram instagram.com/leasheye

 

 

kolejne informacje:

ArtRock.pl na Facebook.com
ArtRock.pl na Twitterze
ArtRock.pl RSS
© Copyright 1997 - 2022 - ArtRock.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.