CashMERE :  Katalog zespołów
Forum dyskusyjne zespołu CashMERE 
Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukajZaloguj
Wasze Opinie...
Autor: cash (IP zapamiętane)
Data: 16.03.2006 - 09:39:12

... na temat Cash i jego muzyki.

Re: Wasze Opinie...
Autor: Vonsky (IP zapamiętane)
Data: 24.09.2006 - 10:42:53

No to bede pierwszy winking smiley. Fajny ten koncercik w koniach. Poczatek rewelacjawinking smiley. Najpierw kabel, czy tam gniazdo, nie wiem o co dokladnie sie rozchodzilo ;]. Potem ten prad... smiling smiley no i akcja z tym sikaniem na samochody przez miejscowych żuli grinning smiley. Koniec koncow koncercik z@jeb*#$^%. Daliscie rade chlopaki i panie winking smiley. Szkoda ze tak malo bylo ludzi do klaskania ;/. Nie znaja sie i juz ;].

Autor: cash (IP zapamiętane)
Data: 11.10.2006 - 11:10:01

Dziękujemy za pierwszy komentarz smile ... Podejrzewamy, że przerwa w dostawie prądu była w mistyczny sposób powiązania z sikaniem na samochody, choć brak nam na to dowodów.

Hej, ho!

Autor: cwanypajac (IP zapamiętane)
Data: 02.03.2007 - 20:15:33

Nie wiem czym spowodowany jest taki zastój na forum, ale zapewne lenistwem internautów tongue sticking out smiley do Waszej muzyki dotarłem dzięki Piotrowi Kosińskiemu i jego " Nocy Muzycznych Pejzaży " za co chwała mu po wsze czasy smiling smiley Nie lubię wyłącznie słodzić artystom, ale trudno mi pokusić się o jakąkolwiek krytykę po kilkudziesiętnym przesłuchaniu " Cash-romantic music machine ". Świetna, świeża i wszechstronna stylistycznie płyta. Fanom wszelkiego rodzaju "szufladek " na pewno pokrzyżowała szyki, bo trudno jednym słowem określić te wspaniałe dźwięki, co nie zdarza się tak często na rynku Polskim... w ogóle na rynku muzycznym. Mimo tego, iż cała płyta w moim pojęciu jest wspaniała, to ponad wszystkie utwory na niej zawarte wyróżniam sobie " song for narcissus ". Mam nadzieję, że taka siła, jaka bije z tej płyty pozostanie w Cashmere przez cały okres działalności i niejednym dziełem mnie i wszsytkich słuchaczów uraczycie smiling smiley Cóż, pozostaje mi oczekiwać na koncert we Wrocławiu i wracać do słuchania " Cash-romantic music machine " smiling smiley pozdrawiam serdecznie

Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 02.03.2007 20:17 przez cwanypajac.

Akcja: ForaWątkiSzukajZaloguj
Przykro nam, ale tylko zarejestrowane osoby mogą pisać na tym forum.
© Copyright 1997 - 2010 - ArtRock.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.